Zeiss Vision Expert

Als Zeiss Vision Expert staan wij en de fabrikant garant voor optimaal helder zicht en kwaliteit, ze beschikken over de beste ontspiegelingen en kraswerende lagen op de markt!

Voor elke activiteit bestaat er een geschikt glas: unifocale glazen, multifocale glazen, computerglazen, … We nemen stap voor stap alle mogelijkheden door om zo te bepalen wat het ideale glas voor jou is.

ENKELVOUDIGE BRILLENGLAZEN

 

MULTIFOCALE BRILLENGLAZEN

Multifocale brillenglazen zijn effectief voor scherp zicht op de korte, gemiddelde en lange afstand – en alsof dat nog niet genoeg is, is dit allemaal samengevoegd in een brillenglas met een naadloze overgang tussen de zones en zonder scheidingslijnen. De sterkte in het brillenglas gaat geleidelijk over van ver naar nabij zicht.

 

DRIVESAFE

Goed zicht is zeer belangrijk om veilig te kunnen rijden; op de weg zijn uw ogen immers op volle kracht aan het werk. We moeten continu onze aandacht verplaatsen van de weg, naar het dashboard, naar de achteruitkijk- en zijspiegels. Slechte licht- en weersomstandigheden bemoeilijken het zicht ook vaak.

ZONNEGLAZEN

Zijn alle zonnebrillen hetzelfde? Zeker niet. Wanneer draagt u uw zonnebril het meest? Bij het winkelen? Als u met vrienden op het terras zit? Of misschien tijdens het wandelen door het park? Of misschien tijdens het sporten? Of bij het autorijden? Hoe beter uw zonnebril voldoet aan uw behoeften, hoe comfortabeler deze is om te dragen.

 

MAAR OOK

Brillenglazen moeten net zo uniek zijn als de persoon die ze draagt. Afhankelijk van uw levensstijl, hobby’s of carrière, moet een bril in staat zijn om aan een hele hoop verschillende behoeftes te voldoen. Daarom is het cruciaal om een uitgebreide analyse van uw zichtbehoeftes te laten uitvoeren, zodat de opticien u kan adviseren over de juiste brillenglazen. Naast de optie van ‘normale’ brillenglazen, zijn er ook bijzondere soorten brillenglazen die u helpen om optimaal zicht te realiseren. Een voorbeeld:

  • brillenglazen voor een digitale levensstijl
  • brillenglazen voor goed zicht zonder weerspiegeling tijdens het autorijden
  • meerkleurige brillenglazen